Over DWM Advies


DWM Advies is opgericht door Dorine Willems-Mooiman. Ik ondersteun (MKB) organisaties met diverse personeelsvraagstukken. Daarnaast help ik werkzoekenden met het vinden van een baan die past bij talenten en kwaliteiten.

Vanuit mijn vorige functies als HR Adviseur en Casemanager re-integratie heb ik veel ervaring opgedaan met het adviseren van het management met betrekking tot verzuim, functioneringsproblematiek, in-, door- en uitstroom en wet- en regelgeving. Ook op het gebied van recruitment heb ik veel ervaring, van MBO tot WO-functies, van administratieve functies tot ICT- en technische functies.

Ook ondersteun ik scholieren bij het maken van een juiste studiekeuze. Het is steeds weer boeiend om de match te maken tussen competenties, drijfveren en interesses en een passende studie!

Meer weten over mijn achtergrond? Kijk op mijn LinkedIn profiel.