Welkom!


Welkom bij DWM Advies!

Behoefte aan incidentele HR-ondersteuning of tijdelijke vervanging van uw HRM’er?

Ik bied u (tijdelijke) ondersteuning voor HR zaken of vervanging bij langdurige afwezigheid van uw HRM medewerker (bijvoorbeeld zwangerschapsverlof). Dit kan op ZZP basis, in loondienst of op uitzend- / detacheringsbasis. Lees hier verder op de pagina HR Advies.

(On)gedwongen op zoek naar een passende functie?

Ik begeleid werkzoekenden in hun zoektocht naar werk dat past bij persoonlijkheid, talenten en interesses. Lees hier verder op de pagina Loopbaanadvies.

Studie? Kies er één die bij je past!

Het studiekeuzetraject biedt (aankomend) studenten individuele begeleiding bij het kiezen van de juiste studie. Lees hier verder op de pagina Studiekeuzeadvies.

Wie ben ik?

Mijn naam is Dorine Willems – Mooiman. Mijn motto: de juiste man/vrouw op de juiste plek! De stap naar Loopbaanadvies is voor mij dan ook een logische keuze.

Ik communiceer graag met mensen en combineer ik een zakelijke en praktische insteek met empathie en persoonlijke betrokkenheid. Mijn belangstelling gaat uit naar het optimaal op elkaar afstemmen van personen, functies en organisatie (instroom, mobiliteit en competentie ontwikkeling).

Ik heb een brede achtergrond als HR Adviseur met veel ervaring op het gebied van formatieplanning, re-integratie en recruitment. Zo heb ik in mijn laatste functie als HR Adviseur het werving- en selectiebeleid geoptimaliseerd met als resultaat stroomlijning in de uitvoering van de procedure en eenheid in de vacatureteksten voor de hele organisatie.

Werken in teamverband geeft mij veel voldoening. Met oog voor kwaliteit en voortgangsbewaking lever ik graag een enthousiaste bijdrage aan de  organisatie.

• Klantgericht• Onafhankelijk• Integer • Analytisch• Beheersmatig• Oog voor detail

Wilt u meer weten over mijn achtergrond? Kijk op mijn LinkedIn profiel of download mijn Curriculum Vitae

Wilt u meer weten hoe anderen mij kennen? Kijk dan op de pagina Ervaringen van klanten.